Kakav oblik tuš kada je trenutno popularan?

Izgradnja novih kuća i stanova je i dalje u velikoj potražnji, a tržište ne može zadovoljiti sve potrebe koje se iskazuju. Stoga ovaj posao i dalje raste, ponuda se mora stvoriti kao adekvatan odgovor na veliku potražnju. U cijelom ovom procesu bitno se razvija i sve ostalo što je vezano uz opremanje stanova i kuća, pri čemu se poseban naglasak daje na kupaonice. Stoga ne čudi da se kupci cijelo vrijeme pitaju kakva tuš kada je bitna i može oplemeniti ovakve nove prostore.

Kakav oblik tuš kada je trenutno popularan?

Donosimo pregled nekih glavnih modela kakva tuš kada se može danas odabrati za vaše moderne novouređene prostore za stanovanje:

  1. Niše ili ugradne kade

Ovakve kade su uvučene u zid i okružene s tri strane. Često se kombiniraju s tušem, što ih čini praktičnim izborom za manje kupaonice.

  1. Kombinacije kade i tuša

Uz kombinaciju kade i tuša, glava tuša prska u kadu. Ovo je još jedan uobičajeni izbor, posebno za kupaonice gdje je prostor ograničen. Možete koristiti zavjesu za tuš ili staklena vrata za tuš.

  1. Kutne kade

Kutna tuš kada obično je odvojena od tuša, ali ne uvijek. Imaju jednu prednju završenu stranu i dvije nedovršene strane koje se postavljaju uza zidove. Neke kutne kade imaju zaobljeno lice, dok druge odozgo izgledaju poput peterokuta.

  1. Ugradbene kade

Ove kade nude mnogo mogućnosti prilagođavanja. Idealne su za prilagođenu palubu kade i mogu se postaviti u nišu, kut ili izravno u pod. Sve stranice ove vrste kade nisu dovršene, što omogućuje raznovrsne dizajne.

  1. Samostojeće kad

Samostojeća tuš kada je luksuzna i moderna. Mogu se postaviti bilo gdje u prostoriji i ne zahtijevaju okolne zidove. Opcije uključuju klasične kade s kandžama ili moderne dizajne.

  1. Vrtne kade

Vrtne kade su velike, duboke kade dizajnirane za opuštanje. Često imaju širok, ovalni oblik i savršene su za namakanje. Razmotrite ih ako uživate u ležernom kupanju uz knjigu ili nakon aktivnosti na otvorenom.

Kad je tuš kada u pitanju, ne zaboravite odabrati oblik koji nadopunjuje estetiku vaše kupaonice, odgovara vašem raspoloživom prostoru i odgovara vašim željama za udobnost.